Rodi bezorger worden

Was je vakantie tóch weer iets duurder dan gepland? Geen nood. Bij Rodi zoeken we meerdere bezorgers. De flexibele én gezonde bijbaan voor het laatste deel van het jaar!

Direct 5 voordelen op een rij:
• Een lekker zakcentje, spaar vast voor de feestdagen!
• Intussen je dagelijkse beweegdoel op je Garmin of Apple Watch met gemak halen
• Kant-en-klaar afgeleverd, dus je kunt direct van start
• Al vanaf een paar uur per week
• Voor iedereen van 13 jaar tot… geen maximumleeftijd bij Rodi!

Vakanties zijn er om uit te rusten… én even niet te letten op die extra calorieën van die cocktails of iets calorierijkere maaltijden: na de vakantie ga je wel weer sporten. Dat moment is nu! Een paar uurtjes lopen in de gezonde, frisse buitenlucht, is al ontzettend goed voor je gezondheid.

Of je nu in je eigen wijk loopt of een van onze geliefde Nieuwsbladen liever in een andere buurt bezorgt: up to you! Dat is onderdeel van de vrijheid die je als krantenbezorger bij Rodi hebt.

Ook ideaal: de kranten worden bij jou voor de deur in een kant-en-klaar pakketje afgeleverd. Je kunt dus meteen gaan lopen (of fietsen, of steppen… jouw feestje)!

De Nieuwsbladen van Rodi Media staan boordevol met het laatste nieuws én mooie acties van lokale ondernemers. Niet voor niets liggen sommigen al klaar bij de brievenbus op de wekelijkse bezorgdag. Je zult dus met open armen worden ontvangen. 😉

Kranten bezorgen? Meld je aan!

Klinkt bovenstaande goed? Meld je dan nu meteen aan via onderstaande button. Bellen of Whatsappen kan natuurlijk ook: 0226-331020. Hopelijk tot snel!